4 VINOS TORELLÓ Y EL ACEITE DE OLIVA YA SON 100% ECOLÓGICOS / 4 TORELLÓ WINES AND OLIVE OIL ARE 100% ORGANIC

 

 

Han passat tres anys des que vàrem iniciar al  2013 el procés de conversió de les vinyes i oliveres de la nostra finca Ca Martí a la viticultura ecològica, si bé ja fa més de dues dècades que duem a terme pràctiques respectuoses amb el medi ambient.

D’aquesta manera la verema 2016 és la primera 100% certificada ecològica pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), l’òrgan públic encarregat de vigilar el compliment de la normativa europea ( Reglament 2092/91).

Els vins blancs Blanc Tranquille i Malvarel.lo, els rosats Petjades i Rosa d’Abril i l’oli d’oliva extra verge ja són 100% ecològics.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Han pasado tres años desde que iniciamos en 2013 el proceso de conversión de las viñas y olivos de nuestra finca Can Martí a la viticultura ecológica, si bien ya hace más de dos décadas que llevamos a cabo prácticas respetuosas con el medio ambiente.

De esta manera la vendimia 2016 es la primera 100% certificada ecológica por el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), el órgano público encargado de vigilar el cumplimiento de la normativa europea   ( Reglamento 2092/91).

Los vinos blancos Blanc Tranquille y Malvarel.lo, los rosados Petjades y Rosa d’Abril y el aceite de oliva extra virgen ya son 100% ecológicos.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Three years have passed since, in 2013, we started the process converting the vines and olive trees on our Can Martí estate to organic farming, although we have been using environmentally-friendly practices for over two decades.

So the 2016 harvest is the first that is 100% organic, certified by the CCPAE (Catalan Council of Ecological Agricultural Production), the public body charged with supervising the fulfilment of the European legislation (Regulation 2092/91).

White wines:  Blanc Tranquille & Malvarel.lo. Rosé wines: Petjades & Rosa d’Abril, and Extra Virgin Olive Oil are 100% organic farming. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Los vinos y cavas Torelló destacados en la Guía Repsol 2017

Si bien nuestros cavas son reconocidos con muy altas puntuaciones año tras año en la Guía Repsol, en la edición 2017 de la misma brillan especialmente nuestros vinos tranquilos. Aquí os dejamos las puntuaciones:

Petjades’15, 96 puntos e incluido en el Cuadro de Honor de vinos de Catalunya

Rosa d’Abril’15, 93 puntos

Gran Crisalys’14, 91 puntos

Torelló by Custo 3D, 94 puntos

Gran Torelló’09, 93 puntos

Torelló Brut Nature Magnum, 93 puntos

Torelló 225, 92 puntos

Torelló Brut Nature, 92 puntos

TORELLÓ EN LA GUIA INTERVINOS 2017

8 vinos y cavas Torelló reciben entre 93 y 90 puntos en la edición 2017 de la Guía Intervinos editada a finales del pasado año. Estas son las puntuaciones:

-Gran Torelló. Gran Reserva…93 puntos

-Torelló 3D by Custo. Gran Reserva…92 puntos

-Torelló Brut Reserva…90 puntos

-Torelló Brut Nature Gran Reserva…91 puntos

-Torelló Special Edition Brut Reserva…91 puntos

-Torelló Pàl.lid brut Reserva…90 puntos

-Gran Crisalys. Vino blanco …91 puntos

-Rosa d’Abril. Vino rosado…90 puntos

CAVA TORELLÓ EN LA GOURMET FOOD RATRAC DE SOLDEU-GRANDVALIRA

 

El cava Torelló es pot refredar amb gel, però si és amb neu i a 2.000 metres d’altitud molt millor. Aquest cap de setmana passat es va estrenar la Gourmet Food Ratrac a l’estació de ski Soldeu-Grandvalira d’Andorra i vam estar en companyia de grans marques com Ametller Origen i el seu col·laborador i amic Isma Prados, l’afinador de vaques Imanol Jaca de Txogitxu i els sucs Juicius. Gran experiència gastronòmica per gaudir abans, després o durant una jornada de ski al petit país dels Pirineus.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

El cava Torelló se puede enfriar con hielo, claro, pero si es con nieve y a 2.000 metros de altitud mucho mejor. Este fin de semana pasado se estrenó la Gourmet Food Ratrac en la estación de ski Soldeu-Grandvalira de Andorra y estuvimos en compañía de grandes marcas como AmetllerOrigen y su colaborador y amigo Isma Prados, el afinador de vacas Imanol Jaca de Txogitxu y los zumos Juicius. Gran experiencia gastronómica para disfrutar antes, después u durante una jornada de ski en el pequeño país de los Pirineos.

TORELLÓ a VIVIR EL VINO 2017

 

El nostre vi Gran Crisalys’14 i el Cava Torelló by Etsuro Sotoo’10 reben 93 i 95 punts respectivament a la Guia Vivir el Vino 2017, una selecció del 365 millors vins espanyols, un vi diferent per a cada dia de l’any seleccionat pel sumiller Raul Serrano. Sempre és bo començar l’any amb bones puntuacions!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Nuestro vino Gran Crisalys’14 y el Cava Torelló by Etsuro Sotoo’10 reciben 93 y 95 puntos respectivamente en la Guía Vivir el Vino 2017, una selección de los 365 mejores vinos españoles, un vino diferente para cada día del año seleccionado el sumiller Raul Serrano. Siempre es bueno empezar el año con buenas puntuaciones!