Excelentes puntuaciones para los cavas Torelló en la Guia de Vins de Catalunya 2015

 

La recién publicada Guia de Vins de Catalunya 2015 de Jordi Alcover y Silvia Naranjo nos otorga excelentes puntuaciones, 11 de los Cavas Torelló obtienen entre 9,55 y 9, 19 puntos, siendo la nota media de 9,35:

-Torelló Brut Nature Magnum…9,55

-Gran Torelló…9,51

-Torelló BN Jeroboam…9,50

-Gran Torelló Magnum…9,43

-Petit Brut Nature…9,19

-Torelló 225…9,55

-Torelló by Custo…9,45

-Torelló Special Edition…9,43

-Torelló Brut…9,39

-Torelló Rosé…9,42

-Petit Rosé…9,23

La guía contiene más de 1.500 referencias catadas y ha llegado a su séptima edición.

Torelló en la Barcelona Shopping Night

Ayer participamos en la edición 2014 de la Barcelona Shopping Night, un evento que sirve de pistoletazo de salida de las compras de Navidad. Estuvimos presentes con nuestra barra de Cava en el conocido restaurante Tenorio del Paseo de Gracia. Pese a la lluvia fueron numerosas las personas que se acercaron y degustaron las tapas del restaurante con nuestro cava Torelló Brut Nature Mágnum.

100 coses que cal saber dels vins

Acabem de comprar el llibre 100 coses que cal saber del vins escrit per Àngel Garcia Petit , professor de Viticultura i Enologia de l’ESHIT Sant Ignasi de Barcelona i comentarista enològic de la revista Cuina. 190 planes que ajuden a conèixer més el món del vi i tal com diu l’autor:

“Aquest llibre vol apropar el vi a les persones i donar una visió oberta, entenedora i desmitificadora del món del vi, que ens permeti conèixer una mica més les particularitats d’aquest company mil·lenari d’aventures alimentàries i gaudir-ne saludablement”

Doncs ja tenim llibre per aquests dies pre-nadalencs!

Torelló participa al III Sopar Solidari del Cava organitzat per la Confraria

 

Avui participarem al III Sopar Solidari del Cava que organitza la Confraria del Cava al MNAC de Barcelona a benefici un any més de Caritas, els diners recaptats es destinaran a beques menjador fora del període escolar per a nens i nenes de famílies en difícil situació econòmica. Caves Torelló a més a més d’organitzar una taula solidària, ha fet una aportació de 90 ampolles dels caves Torelló Brut Nature i Torelló Rosé.