100 coses que cal saber dels vins

Acabem de comprar el llibre 100 coses que cal saber del vins escrit per Àngel Garcia Petit , professor de Viticultura i Enologia de l’ESHIT Sant Ignasi de Barcelona i comentarista enològic de la revista Cuina. 190 planes que ajuden a conèixer més el món del vi i tal com diu l’autor:

“Aquest llibre vol apropar el vi a les persones i donar una visió oberta, entenedora i desmitificadora del món del vi, que ens permeti conèixer una mica més les particularitats d’aquest company mil·lenari d’aventures alimentàries i gaudir-ne saludablement”

Doncs ja tenim llibre per aquests dies pre-nadalencs!

Torelló participa al III Sopar Solidari del Cava organitzat per la Confraria

 

Avui participarem al III Sopar Solidari del Cava que organitza la Confraria del Cava al MNAC de Barcelona a benefici un any més de Caritas, els diners recaptats es destinaran a beques menjador fora del període escolar per a nens i nenes de famílies en difícil situació econòmica. Caves Torelló a més a més d’organitzar una taula solidària, ha fet una aportació de 90 ampolles dels caves Torelló Brut Nature i Torelló Rosé.

El cava Torelló Special Edition presente en el Concurso oficial Mejor Sumiller de Málaga y Costa del Sol

Esta semana Fabián Villar, Manager Sumiller del Grupo Trocadero Restaurantes ha obtenido el Tastevin de Oro y se ha alzado con el título Oficial de Mejor Sumiller de Málaga y Costa del Sol 2014, un Concurso organizado por la ASM Asociación de Sumilleres de Andalucía, Málaga-Costa del Sol y celebrado en la sala VIP del Restaurante los Mellizos de Málaga.

El  cava Torelló Special Edition estuvo presente en el Concurso junto a nuestro distribuidor de Málaga, Natalia Especialidades. Enhorabuena al ganador, a los participantes y a los organizadores por este Concurso que sin duda contribuye a la mayor y mejor difusión de los vinos y cavas.

Foto de Akatavino.es

Sant Sadurní d’Anoia se viste de gala el primer fin de semana de Octubre

Los días 3, 4 y 5 de Octubre Sant Sadurní d’Anoia vivirá dos acontecimientos que tendrán como protagonista el cava. En primer lugar la celebración de la XVIII edición del Cavatast, feria en la que se podrán degustar decenas de cavas de 36 bodegas diferentes en el centro de la población .Cavas Torelló participará con stand propio como en todas las ediciones anteriores.

También el sábado 4 y con ocasión de la Semana del Cava, la Confraria delCava coronará a Ona Carbonell como Reina 2014 en la plaza del Ayuntamiento. La coronación vendrá precedida por el pregón de QuimMasferrer también conocido como el Foraster.